2012-10-23

Höstmarknad på Astrid Lindgrens värld!

På fredag åker vi till Astrid Lindgrens värld för att deltaga på Höstmarknaden där. Den börjar på lördag den 27 oktober och håller på hela vecka 44. Vi kommer att finnas på plats i Emils snickerboa. Hela ida.p design´s sortiment kommer att finnas där och vi hoppas självklart på många besökare!
Så packa in familjen i bilen, så ses vi där!


2012-10-18

Muddbyxa

Nya byxor har jag hunnit sy mitt i all stress inför mina kommande mässor! 

Dessa byxor sydde jag till min yngsta dotter för att de jag sytt innan till henne blev alldeles för stora, så storasyster fick ha dem istället. Jag tyckte att jag från början gjort lite för korta byxor, men för stora i midjan. MEN nu har jag justerat ALLA, så passformen är nu perfekt. Skönt! 
Byxorna finns i flera olika färger och kostar 189:-. De flesta jag gör har ben i olika mönster/färger. Jag har dock byxor i brunt frottétyg där båda benen är av samma material. Dessa byxor går att beställa från storlek 50 till ca 104.

2012-10-04

Tavla till dop!

Jag har gjort en ny beställning på en tavla, till en liten kille som skulle döpas. Kunden som beställde tavlan gillade prinskronan som jag gjort i en annan beställning, så en krona fick det bli. Jag har fått en hel drös med knappar från min mans morfar och några av dem kom till användning nu. 

Om du vill beställa en tavla så kika in under "Beställa" längst upp under ida.p design-loggan.