torsdag 3 december 2009

Julkort

Jag har alltid tyckt att alla med barn varit så fåniga när de alltid envisats med att skicka julkort med bilder på deras snoriga ungar, men nu när jag fått barn själv så har även jag fallit för den "trenden".
Så nu har jag klippt, klistrat och knåpat. Men skillnaden mellan alla andras julkort med deras barn på, så är ju mina helt handgjorda och unika......inga upptryckta fotojulkort från diverse fotoframkallningskedjor.
Har gjort julkort med bilder på min dotter Nemah. Tyckte att fotot på henne som jag tog var så kul!
Hon råkade fånga en fluga i allt snor under näsan! Jag tycker att hon ser ut som en liten lill-Hitler, fast hon är ju 1000 gånger snällare!


Så snart kanske ett julkort dyker ner i just din brevlåda!

Du kan beställa egna julkort med eget foto på. De kostar då 40kr/st. Helt handgjorda och unika!

De är uppbyggda med häftkuddar, så att allt blir 3D. När man sen postar det så lägger man det i en plan plastpåse och sätter en klisteretikett med adressen på, på baksidan.

4 kommentarer:

 1. Naww vad söt hon är lilla Nemah..

  Ses imorn!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ja åh så söt :)) Kul att kolla din blogg oxå! Jag kommer hem på "jullov" nu på fredag och sen har jag 7 veckor kvar här nere, SEN kommer jag hem på riktigt! Tycker absolut vi ska ha en fest då :) Kram på dig!!

  SvaraRadera
 3. Jag har kört halvfuskvarianten... Scrappat digitalt och skickat till framkallning. Visst är handgjorda mycket snyggare, men jag har inte riktigt lust att pyssla ihop ett fyrtiotal kort!
  Nu skall jag sy lite på en klädnypehållare!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Trevlig blogg du har. Ja du får länka till mig om du vill!

  Snygga saker du gör!

  Hälsningar Helena
  www.franskaliljan.blogg.se

  SvaraRadera